09.10.2024

Черговий удар балістикою по Одещині: п’ятеро загиблих та дев’ятеро постраждалих

П’ятеро загиблих та дев’ятеро постраждалих – такі наслідки чергової атаки російських терористів балістикою по портовій інфраструктурі Одеської області. Вибух пролунав сьогодні ввечері.

Як повідомив віцепрем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад та територій Олексій Кулеба, всі постраждалі – українці. Наразі їм надається медична допомога, п’ятеро перебувають у важкому стані.

Під час атаки ушкоджень зазнало цивільне судно під прапором Панами – контейнеровоз «Shui Spirit». Це вже третє іноземне судно, атаковане російськими агресорами за останні чотири дні.

Як раніше повідомлялося, вечері 7 жовтня в Одеському порту ворожа ракета влучила у цивільне судно «OPTIMA» під прапором Палау. Загинув 60-річний українець, працівник приватної компанії, що обробляє вантажі. Ще п'ятеро людей постраждали, всі вони – іноземні громадяни.

У ніч на 6 жовтня через ракетно-дронову атаку, вчинену російськими загарбниками, у порту «Південний» був пошкоджений суховантаж «PARESA» під прапором Сент-Кітс і Невіс. На щастя, в цьому випадку ніхто з 15 членів екіпажу, громадян Єгипту та Сирії, не постраждав.

Численні атаки ворог вчиняє і обравши за ціль портову структуру Чорноморська.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки