06.10.2024

Вночі російські терористи атакували Одещину дронами і балістикою

У ніч на 6 жовтня російські терористи атакували Україну ударними БпЛА типу «Shahed» та ракетами. За інформацією повітряного командування «Південь», на південному напрямку збито 9 ворожих дронів.

✔️ В обласній прокуратурі повідомили, що внаслідок дронової атаки в Одесі було пошкоджено складські будівлі, автомобілі та газопровід. Пожежу, а також витік газу оперативно ліквідували рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

✔️ Постраждав 59-річний чоловік – охоронець одного зі складських приміщень, його із травмами різного ступеня важкості доставили до лікарні.

✔️ Також уночі ворог вдарив по Одещині двома балістичними ракетами, ймовірно «Іскандер-М», із території тимчасово окупованого Криму. Внаслідок удару по портовій інфраструктурі пошкоджень зазнало суховантажне цивільне судно.

✔️ Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. Правоохоронці документують наслідки збройної агресії РФ.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Фото Головного управління ДСНС в Одеській області, Одеської обласної прокуратури.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки