20.03.2024

В одеських стаціонарах залишаються 20 людей, постраждалих від ракет російських терористів 15 березня

На стаціонарному лікуванні в одеських міських лікарнях залишаються 20 людей, що постраждали внаслідок ракетних атак російських терористів по Одесі 15 березня.

Про це повідомили сьогодні в Одеській мерії.

Серед пацієнтів, що перебувають в стаціонарах, двоє – у вкрай важкому стані, 12 – у важкому, шестеро – в стані середньої важкості.

За інформацією департаменту охорони здоров'я, лікарі спостерігають позитивну динаміку у лікуванні постраждалих. Всі п'ятеро пацієнтів, які перебували в реанімаційних відділеннях (двоє – в опіковій реанімації та троє – у загальній реанімації) переведені на продовження лікування до профільних відділень.

Восьмеро людей вже виписані з лікарень на амбулаторне лікування.


15 березня окупанти вдарили по Одесі балістикою, запустивши з тимчасово окупованого Криму ракети Іскандер-М. За звичною практикою терористів, спершу нанесли удар по житловій забудові. Другий – за деякий час, коли на місце влучання для допомоги людям прибули медики і рятувальники, що негайно приступили до гасіння пожежі, розбору завалів і пошуку постраждалих.

Загалом внаслідок цієї атаки терористів загинула 21 людина (місцеві мешканці, рятувальники, медики, поліцейські), понад 70 – були поранені.

Було зруйновано триповерхову будівлю рекреаційного об'єкту, пошкоджено 64 будинки одеситів (чотири приватні – знищено повністю), станцію техобслуговування, інженерні комунікації газо- та електропостачання, автівки швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі.

Відео Одеської мерії.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки