В Одесі:

18.03.2024

Ракетний удар російських терористів: в Одесі попрощались з Сергієм Тетюхіним, колишнім першим заступником мера

Сьогодні в Одесі провели в останню путь Сергія Тетюхіна, колишнього першого заступника міського голови. Він загинув 15 березня внаслідок ракетного удару російських терористів по Одесі.

17.03.2024

У Дніпрі попрощалися із загиблим в Одесі командиром полку «Цунамі» Олександром Гостіщевим

У Дніпрі попрощались з командиром полку «Цунамі» бригади Національної поліції «Лють» Олександром Гостіщевим. 41-річний поліцейський загинув під час ракетної атаки російських терористів по Одесі 15 березня.

17.03.2024

Атака дронів на Одещину: знищено 14 «шахедів»

Вночі 17 березня російські терористичні війська знов здійснили масовану дронову атаку на Одещину. Напружена бойова робота тривала близько трьох годин, повідомляються Сили оборони півдня України.

16.03.2024

В Одесі триває ліквідація наслідків ракетної атаки російських терористів

Внаслідок вчорашньої ракетної атаки російських терористів на Одесу пошкоджено 64 будинки одеситів. Ще чотири приватних будинки знищено повністю. Такі дані повідомили сьогодні в Одеській мерії.

15.03.2024

Ракетний удар російських терористів: завтра в Одесі та області – День жалоби

Завтрашній день, 16 березня, в Одесі та області оголошено День жалоби – в пам'ять про одеситів, вбитих сьогодні російськими терористами. Про це повідомили в мерії та в обласній військовій адміністрації.

15.03.2024

Ракетний удар російських терористів по Одесі: кількість загиблих зросла до восьми

Вісім загиблих та понад 20 поранених – такі попередні дані про наслідки сьогоднішнього ракетного удару російських терористів по Одесі повідомив офіс Генерального прокурора.

15.03.2024

Ракетний удар по Одесі, попередні дані: двоє загиблих, 20 поранених, пошкоджено приватні будинки й газопровід

Сьогодні внаслідок ракетної атаки російських терористів по Одесі загинули двоє людей – фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали на місце допомагати людям і потрапили під повторний удар.

14.03.2024

Одеська мерія – про відновлення будинків, пошкоджених внаслідок російських атак

В Одесі завершено стабілізаційні роботи в багатоповерхівці, що зазнала масштабних пошкоджень внаслідок ворожої атаки незадовго до Нового року, 29 грудня.

14.03.2024

Сили оборони півдня – про оперативну обстановку й перебіг бойової доби

В операційній зоні Сил оборони півдня, не зважаючи на погіршення погодних умов, триває контрбатарейна боротьба. Ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій на лівобережжі Дніпра.

14.03.2024

В Одесі затримали підозрюваного в шахрайстві, що «заробляв» на родинах військовослужбовців

В Одесі затримано підозрюваного у шахрайстві, який «заробив» понад 3,6 млн. грн. на обмані: обіцяв допомогу в швидкому отриманні житла для захисників та їхніх родин, брав гроші за послуги і зникав.

Сторінки новин:

12345678910

Оцифровка пленки
Реклама альбомов 300