26.03.2024

В Одесі ліквідують наслідки чергової атаки російських терористів

В Одесі ліквідують наслідки чергової ракетної атаки російських терористів. Напередодні, 25 березня, агресори знову вдарили по рекреаційній зоні міста подвійним ударом за балістичною траєкторією.

Про характер удару повідомили Сили оборони півдня України.

Внаслідок цього чергового акту агресії, за інформацією Одеської обласної військової адміністрації, постраждали 10 людей. Семеро травмованих наразі продовжують лікування в медичних закладах. Всім іншим допомога була надана на місці.

В ОВА також проінформували, що було зруйновано декілька будівель. Численних пошкоджень зазнали зазнали висотні житлові будинки, в яких вибито сотні вікон (попередньо йдеться про близько 300 квартир), а також Палац спорту.

«У нашій будівлі більше немає жодного скла, жодної віконної рами, понад 1200 квадратних метрів скління більше немає, десь обвалилася стеля», – цитує «Думська» директора спортивного комплексу Євгена Філонова.

За його словами, під час ракетної атаки на льодовій арені тренувались біля 50 дітей – групи з хокею та фігурного катання. Тренери встигли завести дітей до укриття, тож ніхто не постраждав.

В мерії повідомили, що наразі в оперативному штабі на проспекті Шевченка, 33б, продовжують приймати заявки на тимчасове закриття вікон плівкою/плитами OSB. Тут можна отримати консультації щодо пакета документів, який у разі потреби необхідно зібрати для оформлення допомоги на заміну вибитих вікон та дверей, а також стосовно отримання компенсації за пошкоджене майно за державною програмою єВідновлення.

Також за допомогою та консультацією можна звертатися до Приморської районної адміністрації:
вул. Канатна, 134, (048) 705-75-00,
та до Департаменту з благоустрою міста: вул. Коблевська,13, (048)740-78-00, (048)740-78-01.

Відео Одеської мерії.

Фото Одеської обласної військової адміністрації, Одеської мерії.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки