27.12.2023

У Київському та Хаджибейському районах Одеси відновлюють водопостачання

В Одесі відновлюють водопостачання у Київському та Хаджибейському районах, де мешканці напередодні, 26 грудня, залишись без води. Про це повідомила одеська філія «Інфоксводоканал».

Як пояснили в компанії, під час проведення земляних робіт для прокладання електромереж було пошкоджено основний і резервний кабелі електропостачання до об'єкту, що живить водою ці два райони.

Бригади енергетиків працювали всю ніч. Наразі ремонтно-відновлювальні роботи кабельної лінії завершені, енергопостачання насосної станції «Південна» відновлено.

В повідомленні також наголошується: враховуючи значну довжину та діаметри трубопроводів, на заповнення системи потрібен певний час (до декількох годин). Тому у деяких споживачів вода з'явиться відразу, а в інших - трохи пізніше.

У багатоповерхових будинках для забезпечення належного тиску водопостачання працюють підкачувальні насосні станції, також враховується час на заповнення резервуарів для води, які можуть бути у таких будинках.

Якщо вода тривалий час не з'являється, необхідно звернутися до балансоутримувача внутрішньобудинкових мереж (ЖКС, кооператив, ОСББ, керуюча компанія) і уточнити, чи приходить вода на точці підключення будинку.

Наразі у частині міста організовано підвіз технічної води автоцистернами, повідомили в мерії.

Крім того, у двох районах працюють бюветні комплекси:

– бюветний комплекс на вул. Геранiєвiй;
– бюветний комплекс на просп. Ак. Глушка, 1;
– бюветний комплекс на просп. Небесноï Сотнi, 14;
– бюветний комплекс 6-та ст. Великого Фонтану;
– бюветний комплекс на вул. Просвiти, 1-Д (зелена зона біля Меморіалу героїчної оборони Одеси 411-ï берегової батареї);
– бюветний комплекс на вул. Космонавтiв, 17а;
– бюветний комплекс на вул. I. Рабiна;
– бюветний комплекс на вул. Iнглезi.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки