20.12.2023

У двох ДТП на трасі Одеса – Рені загинули двоє людей

Поліцейські розслідують обставини двох смертельних дорожньо-транспортних пригод, що сталися напередодні на трасі Одеса – Рені, одна – у Білгород-Дністровському, друга – в Ізмаїльському районі.

Загинули двоє пішоходів. Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Перша ДТП сталася поблизу села Спаське: літнього чоловіка, який перебував на проїзній частині дороги, збив автопоїзд.

Щодо другої дорожньо-транспортної пригоди попередньо встановлено: керманич легкового автомобіля між селами Новосільське та Нова Некрасівка здійснив наїзд на літнього чоловіка, коли той вийшов на проїзну частину дороги у невстановленому місці.

Поліцейські перевірили водіїв на стан сп'яніння, вони були тверезими.

На місцях аварій працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатих кримінальних проваджень поліцейські призначили низку експертиз. Всі обставини подій встановлюються.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки