13.12.2023

В Одесі помер чоловік, що постраждав від ворожої дронової атаки

В Одесі в лікарні помер чоловік, постраждалий від вчорашньої дронової атаки російських терористів. Про це повідомив сьогодні ввечері начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

22 грудня чоловіку мало б виповнитися 43 роки. Він працював слюсарем в комунальній авторемонтній установі, на територію якої напередодні ввечері впав один із збитих ворожих безпілотників. Був госпіталізований у важкому стані. Раніше повідомлялося, що в чоловіка зупинилося серце, але лікарям вдалося його врятувати. На жаль, повторної зупинки серця він не пережив.

Нагадаємо, чергова атака ворожих дронів, що їх російські терористи ввечері 12 грудня запустили з тимчасово окупованого Криму по Одещині, була спрямована по об'єктах цивільної інфраструктури регіону. Під прикриттям густого туману дрони заходили на удар як з акваторії Чорного моря, так і з напрямку тимчасово окупованої Херсонщини, повідомили сьогодні Сили оборони півдня України.

Наша ППО збила всі дев'ять ударних безпілотних літальних апаратів типу «Shahed-136/131».

Один із збитих дронів, впавши на територію підприємства в Одесі, спричинив пожежу, яку вогнеборці оперативно ліквідували. Суттєвих руйнувань зазнали приміщення автомайстерні, знищено три автомобілі та пошкоджено 11 авто. Постраждали двоє чоловіків.

Крім того, в Одеському районі уламками іншого збитого дрону пошкоджено одну з будівель припортової інфраструктури. Люди не постраждали.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки