01.03.2024

На пожежі в Одесі постраждав маленький хлопчик

В Одесі маленький хлопчик отримав більше 30 відсотків опіків тіла і нині у важкому стані перебуває у лікарні. Про це повідомили сьогодні в обласному управління поліції.

Дитина постраждала під час пожежі. Це сталося вдома, в квартирі у багатоповерхівці на вулиці Академіка Заболотного. Про пожежу та травмування малюка до поліції вчора ввечері повідомили небайдужі місцеві мешканці. Крім поліцейських, люди викликали рятувальників та швидку медичну допомогу.

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій загасили вогонь. Медики госпіталізували 4-річного хлопчика до лікарні з термічними опіками тіла та дихальних шляхів.

За даними поліції, приблизно за годину до пожежі мати залишила малого самого вдома за переглядом мультфільмів і пішла до крамниці. Через деякий час вона з вулиці помітила у вікні квартири полум’я та дим, повернувшись додому, забрала дитину з палаючої оселі та вибігла на вулицю.

Попередньо, пожежу спричинили дитячі пустощі пустощів з вогнем. Точну причину буде встановлено за результатами експертизи.

Тим часом слідчі територіального підрозділу поліції розпочали провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання батьками обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки). Передбачене покарання – обмеження або позбавлення волі від двох до пʼяти років.

Слідство триває під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси.

Правоохоронці закликають батьків не залишати маленьких дітей без нагляду і тримати сірники, запальнички, легкозаймисті предмети та речовини у недоступному для них місці.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки