30.01.2024

В Одесі та області – штормове попередження через туман

В Одесі та області діє штормове попередження, оголошене через сильний туман, видимість за якого – 200-500 м. За прогнозом Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, він збережеться і вночі та вранці 31 січня.

Як нагадує Патрульна поліція, за несприятливих погодних умов водіям необхідно бути максимально уважними та обережними за кермом, увімкнути ближнє світло фар, неухильно дотримуватись швидкісного режиму, відмовитись від ризикованих маневрувань.

Особливо уважними закликають бути і пішоходів: переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора або жест регулювальника, темної пори на погано освітлених ділянках обов'язково використовувати світлоповертальні елементи на одязі.


Найближчої доби в Одесі та області буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці – туман. Вітер південно-західний, 3-8 м/с.

Нічна температура повітря в Одесі – 1-3 градуси морозу, вдень – 5-7 градусів вище нуля. По області: вночі – 1-6 градусів морозу, вдень – 2-7 градусів тепла.

1-2 лютого на Одещині очікується мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 2 лютого – північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі – від -3-х до +2-х, вдень – 4-9 градусів тепла.

3-4 лютого місцями пройдуть невеликі опади, переважно у вигляді дощу. Температура вночі – від -1-го до +4-х, вдень – 7-12 градусів вище нуля.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки