21.11.2023

Через шторм ворожі кораблі заведено на пункти базування

Через потужний шторм у Чорному морі всі кораблі ворожого флоту, в тому числі і ракетоносії, заведено на пункти базування. Про це повідомили Сили оборони України в сьогоднішньому зведенні

Військові також інформують про наступне:

✔️Оперативна обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня України залишається напруженою. В діях противника ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

✔️Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра, продовжують контрбатарейну боротьбу, наносять вогневі ураження по позиціях і по тилах противника.

✔️Під час нічної дронової атаки в нашій зоні відповідальності знищено 3 БпЛА типу “Shahed-131/136” під час прольоту Кіровоградщиною та Одещиною. Влучань не допущено.

✔️Протягом доби (з 7:00 до 7:00) противник здійснив 4 обстріли населених пунктів. Під ворожим вогнем опинилися Херсон, Софіївка та акваторія Очаківської громади. Внаслідок обстрілів загинуло 2 цивільних, 3 цивільних поранено, пошкоджено адміністративні будівлі, багатоповерхівки, приватні будинки.

✔️Однією із значних загроз залишається використання ворогом FPV-дронів. Навіть в умовах несприятливої погоди не можна втрачати пильності.

✔️У Миколаївському районі при спробі самовільного розбирання снаряду отримав поранення цивільний мешканець регіону.

✔️Сили оборони півдня продовжують виконання вогневих завдань. За минулу добу ворогу завдано наступних втрат:

‒ 12 окупантів;
‒ 1 станція радіоелектронної боротьби “Поле-21”;
‒ 2 човни.

Знищено ще один спостережний пункт.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки