17.10.2023

На трасі Одеса-Рені в ДТП загинув чоловік

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні на трасі Одеса-Рені, на під’їзді до села Великий Дальник. Про це повідомили в обласному управлінні поліції.

В аварію потрапили легкові автомобілі «ЗАЗ Forza», що їхав з села Маяки в напрямку Одеси, та «Reno Duster».

Попередньо встановлено: водій першої автівки на повороті не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де й сталося зіткненні.

64-річний чоловік, що був за кермом «ЗАЗу», загинув на місці. 37-річний водій «Reno» отримав незначні тілесні ушкодження та від госпіталізації відмовився, а його пасажир з переломом ноги та черепно-мозковою травмою був доставлений до міської клінічної лікарні.

У водія «Reno» відібрані біологічні зразки для встановлення наявності алкоголю в організмі.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та працівники територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини автопригоди.

Вирішується питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Рух на даній ділянці не ускладнений.

Фото Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки