17.10.2023

На трасі Київ-Одеса вантажний тягач наїхав на легкове авто

На Одещині поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталася напередодні на трасі Київ-Одеса, неподалік села Демидівка Любашівської селищної громади.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

В аварію потрапили вантажний тягач «DAF» і легковий автомобіль «Volkswagen Touran». Перший рухався в напрямку Києва, другий ‒ Одеси.

Попередньо встановлено, що 27-річний водій вантажівки, здійснюючи розворот, не переконався у безпеці виконання маневру, і його машина зіткнулася з легковиком.

В результаті ДТП були травмовані 55-річний чоловік, що кермував легковим авто, та його 60-річна пасажирка. «Швидка допомога» доправила їх до лікарні. У жінки діагностовано перелами ребер та плечової кістки, її госпіталізували. Чоловікові рекомендовано амбулаторне лікування.

Водій вантажівки не постраждав. Перевірка водіїв на стан сп’яніння показала, що обидва були тверезими.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

В рамках розпочатого кримінального провадження призначена низка експертиз. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. Слідство триває.

Фото Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки