16.10.2023

За жорстоке вбивство таксистки двоє жителів Одещини проведуть за ґратами 14 років

За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Доброславської окружної прокуратури суд визнав двох жителів Южного винними в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні та підпалі авто.

Про це повідомили сьогодні в Одеській обласній прокуратурі.

Злочин було скоєно в грудні 2020 року. Одному із фігурантів тоді було 17, другому – 18 років. Їх жертвою стала водійка таксі.

Запланувавши пограбування та заздалегідь прихопивши ножі, парубки зробили "замовлення", попросивши жінку відвезти їх до села Любопіль (колишній Лиманський район).

Адресу назвали навмання, а коли приїхали, накинулись на таксистку, нанісши їй численні ножові поранення. 55-річна жінка померла на місці.

Переконавшись, що водійка таксі не подає ознак життя, вони забрали 1500 грн та на автомобілі потерпілої зникли з місця події. Надалі, щоб приховати сліди скоєного злочину, вирішили спалити авто таксистки. Для цього придбали пляшку горілки та виїхали за межі населеного пункту, де облили легковик спиртним і підпалили.

У судовому засіданні зловмисники свою вину визнали повністю. Кожному призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки