14.09.2023

Сили оборони України знищили в окупованому Криму російський комплекс «Тріумф»

Сьогодні Сили оборони України завдали удару по місцю розташування ворожих ракетних комплексів «земля-повітря» поблизу Євпаторії в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомив СтратКом Збройних Сил України.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Таким чином Центр стратегічних комунікацій ЗСУ офіційно підтвердив факт проведення чергової спецоперації військової контррозвідки СБУ та Військово-морських сил України на анексованому українському півострові.

За даними українських ЗМІ, які посилаються на джерела в СБУ, біля Євпаторії знищено російський комплекс ППО С300/400 «Тріумф» вартістю 1,2 млрд доларів.

Так, Цензор.НЕТ пише, що по цілі ефективно відпрацювали БпЛА та крилаті ракети «Нептун». Спочатку безпілотники СБУ вразили «очі» комплексу – радари та антени. А після виведення з ладу радіолокаційних станцій підрозділи ВМС двома «Нептунами» вдарили по пускових комплексах «Тріумфу».

Як раніше підкреслював голова СБУ Василь Малюк, «бавовна палала і буде палати». Джерела у Службі безпеки говорять, що росіян у Криму очікують нові сюрпризи.

Видання також опублікувало відео, на якому зафіксовано вибухи біля Євпаторії та реакцію очевидців.


Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки