04.09.2023

У двох ДТП в Одесі загинули двоє людей

Поліцейські розслідують обставини двох смертельних ДТП у Хаджибейському районі Одеси. Події сталися вночі 3-го та 4 вересня. Загинули пішохід та водій транспортного засобу.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Перша ДТП сталася на вулиці Мельницькій. Тут автомобіль «Hyundai» збив пішохода, який знаходився на проїзній частині дороги. Від отриманих травм постраждалий загинув на місці, його особа наразі встановлюється. 43-річного водія перевірили на вміст алкоголю в організмі – він був тверезий.

В іншій автопригоді, на вулиці Просілковій, зіткнулись автомобілі «ВАЗ» та «Suzuki», що рухались назустріч один одному. Внаслідок ДТП 63-річний водій «ВАЗу» загинув на місці, а 56-річного керманича другої автівки госпіталізували до лікарні з різними травмами. У нього відібрали біологічні зразки для встановлення стану сп’яніння.

За обома фактами ДТП поліцейські розпочали провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Для встановлення всіх обставин подій буде проведена низка експертиз.

Фото Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки