28.01.2023

Одесита підозрюють у крадіжці грошей, які збирали на лікування дитини

Поліцейські викрили молодого одесита у привласненні грошей знайомих, які вони збирали на лікування хворої дитини. Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Потерпіли від крадія мешканці Нерубайської сільської територіальної громади. З їхнього будинку зникли 1 тис. 600 доларів США та 17 тис. гривень. Ці гроші батьки довгий час збирали на лікування маленького сина, у якого проблеми з серцем.

Правоохоронці з’ясували, що до злочину причетний 20-річний житель Одеси. Він приїздив у гості до родини – з їхньою сестрою, як її хлопець. Молодик помітив, як господар оселі брав гроші з дерев’яної скарбнички і, коли його ніхто не бачив, викрав більшу частину заощаджень. Потому вимкнув телефон і перестав виходити на зв’язок. Правоохоронці розшукали його за кілька днів і з’ясували, що чужі гроші він уже встиг витратити.

Фігуранту повідомлено про підозру у викраденні чужого майна (до речі, одну судимість за крадіжку він вже має). Зараз поліцейські клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки