13.04.2022

«Москва» горить: в Одеській ОВА підтвердили інформацію про враження ворожого ракетного крейсера

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко підтвердив інформацію про враження українськими ракетами «Нептун» ракетного крейсера «Москва».

Ілюстративне фото (до зустрічі з українським «Нептуном»)

Ілюстративне фото (до зустрічі з українським «Нептуном»)

Йдеться про флагман російського чорноморського флоту. З цього корабля, зокрема, велись обстріли території України. Саме він обстрілював і острів Зміїний, отримавши гідну відповідь від українців - про напрямок, в якому має піти.

«Підтвердили, що ракетний крейсер "Москва" сьогодні пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний! Ракети "Нептун", які стоять на сторожі Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень. Слава Україні!» - повідомляється в Телеграм-каналі Максима Марченка.

Також є дані, що внаслідок влучного попадання українських ракет на «Москві» виникли пожежі. На морі зараз – шторм, що має суттєво завадити рятувальній операції окупантів.

Про інші підсумки дня - у вечірньому зверненні начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка. Головні тези: ворожої активності сьогодні не спостерігалося, в регіоні попри постійні загрози поступово налагоджується нормальне життя.


Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки