23.03.2022

Поліція фіксує наслідки ворожих обстрілів на Одещині

Війська рф не припиняють обстрілювати Одещину: поліцейські фіксують наслідки злочинних дій окупантів у Великому Дальнику, повідомляють в обласному управлінні Нацполіції.

Вчора російські загарбники навмисно випустили в той бік кілька ворожих ракет. На щастя, людей не зачепило.

Подію правоохоронці кваліфікували за ч.2 ст.110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального Кодексу України.

Одеська область під контролем Збройних Сил України. Спільно з військовими продовжують протидіяти воєнним загрозам поліцейські, територіальна оборона та громадські формування. Цілодобово вони патрулюють населені пункти регіону і слідкують за дотриманням громадянами обмежувальних заходів, реагують на повідомлення людей про підозрілих осіб, предмети та події, забезпечують фільтраційні перевірки на блокпостах.

Є необхідність ще раз нагадати водіям правила поводження на пропускних пунктах, адже на 28-му добу повномасштабного вторгнення військ рф в Україну досі не всі наші громадяни їх дотримуються.

При проходженні блокпоста кермувальники повинні зменшити швидкість автомобіля, завчасно підготувати документи для перевірки, вимкнути фари, увімкнути аварійне світло, чітко відповідати на запитання перевіряючих, бути готовими на вимогу відкрити багажник та оглянути салон автомобіля, після огляду та дозволу продовжити рух, поступово набираючи швидкість.

Заборонено на блокпосту вести відеозйомку (відеореєстратора в салоні не повинно бути взагалі), без дозволу правоохоронців виходити з автомобіля, стояти у них за спиною.

Маємо розуміти, що це – необхідні заходи безпеки у воєнний час, потрібні для виявлення та недопущення злочинних проявів диверсійно-ворожих сил.

Тримаймо стрій, бережімо себе і нашу Україну.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки