23.03.2022

Українські військові взяли в кільце Бучу, Ірпінь та Гостомель, в Ірпені відновлює роботу поліція

Українські військові взяли в кільце Бучу, Ірпінь та Гостомель – міста під Києвом, які зазнали страшних ударів з боку окупантів. Що це означає, пояснює Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Під Києвом військові Збройних Сил України взяли в кільце Ірпінь, Бучу та Гостомель, де велись найжоростокіші бої з початку вторгнення рф. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

Це означає, що українські сили оточили окупантів і або виб'ють їх з населених пунктів, або уб'ють. Також це унеможливлює просування варварів у бік Києва.

Водночас загарбники продовжують обстрілювати Макарівську, Бучанську, Ірпінську та Дмитрівську.

Вночі обстріляли село Шпитьки, це спричинило пожежі. Постійно ведуться бої на Житомирській трасі. В Пісківській громаді авіабомбами зруйнували чотири будинки.

Шість сіл Бородянської громади окуповані та без зв’язку. Окупанти вдираються у хати, шукають їжу та алкоголь, відстрілюють собак, ріжуть худобу.

Тим часом, як повідомив голова Нацполіції України Ігор Клименко, поліція відновлює роботу в Ірпені. Бійці полку поліції особливого призначення в Київській області на території цього багатостраждального міста готові до виконання своїх поліцейських функцій.

Розпочинаються зачистки території від диверсантів, але головне завдання зараз – допомога та евакуація мирних мешканців, які ще досі залишаються в Ірпені.

Також спецпризначенці тісно взаємодіють з українськими військовими підрозділами та допомагають відновлювати роботу органів місцевої влади на території міста.

Російські окупанти й далі нещадно обстрілюють Ірпінь. Але поліцейські продовжують служити, захищати та допомагати мирним людям мирного міста, заявив очільник Нацполіції.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки