07.10.2024

На Одещині зіткнулись дві легкові автівки, загинув чоловік

Поліцейські розслідують обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Білгород-Дністровському районі (Одеська область). Про це повідомили в обласному управлінні поліції.

ДТП сталася сьогодні, близько 13:00 на автодорозі між селами Салгани та Шабо.

Попередньо встановлено, що житель Сергіївської ОТГ, керуючи автомобілем «Skoda Octavia», не обрав безпечну швидкість руху, не дотримався дистанції та допустив зіткнення з автівкою «Honda Accord», яка рухалась попереду у попутному напрямку.

Унаслідок зіткнення автомобіль «Skoda Octavia» виїхав з дороги та перекинувся, 74-річний водій загинув.

22-річна кермувальниця та пасажири автомобіля «Honda Accord» не постраждали. Водійку перевірили на стан сп’яніння – вона була твереза.

На місці автопригоди працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Нею кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

В рамках провадження транспортні засоби вилучено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Встановлюються повні обставини ДТП.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки