27.09.2024

В Ізмаїлі ліквідують наслідки нічної атаки російських терористів

У місті Ізмаїл (Одеська область), де внаслідок нічної дронової атаки російських терористів загинуло троє і дістали поранень 16 людей, триває ліквідація наслідків чергового акту агресії РФ.

✔️ Як повідомили в Одеській обласній державній (військовій) адміністрації, наразі у лікарні перебувають вісім поранених. Стан одного з пацієнтів медики оцінюють як важкий, решти – середнього ступеня важкості. Ще вісім постраждалих продовжують лікування амбулаторно.

✔️ Загалом внаслідок обстрілу постраждали чотири багатоповерхівки, пошкоджено більше 50 приватних будинків (покрівля, вибиті вікна та двері, паркани). Наразі інформація щодо кількості пошкодженого майна уточнюється.

✔️ Комунальні служби розчищають руйнування, дворові території, подвір’я, вивозять уламки та в разі потреби допомагають постраждалим вивозити меблі та майно з пошкоджених осель. Працює комісія з обстеження пошкодженого майна з фотофіксацію, вже розпочаті першочергові роботи (тимчасове накриття плівкою пошкоджених покрівель та вікон).

✔️ Прийнято 165 заяв від постраждалих. Для розселення родин, які залишилися без даху над головою, передбачені дві локації: Центр соціальної реабілітації та дитячий садок. Наразі перебратися до дитсадка зголосилася одна родина, до Центру – п'ятеро людей.

✔️ На завтра в Ізмаїлі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок нічної атаки. Також скасовано всі заходи до Дня міста.

Телефони для звернень громадян: (04841) 7-52-21; (098) 831 36 63.

Фото Одеської ОВА.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки