27.09.2024

Вдарив ножем через ревнощі: мешканця Одещини затримали через смерть дружини

Поліцейські затримали 52-річного жителя Одеського району, який через ревнощі спричинив своїй дружині тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до її смерті.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Про смерть 43-річної жінки поліцейських сповістили медики. Правоохоронці встановили, що трагедії передували посиденьки вдома у подружжя, пара випивала разом із спільним знайомим. Чоловік приревнував дружину до товариша, його вигнав, а її побив кулаками та вдарив ножем у живіт, а вранці відвіз із речами до матері у сусіднє село.

Жінка декілька днів терпіла біль у животі, але по медичну допомогу не зверталася, а коли стало зовсім зле, мати викликала їй «швидку». Жінку доправили до лікарні, де, на жаль, під час обстеження вона померла. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті стали розлитий фібринозно-гнійний перитоніт, відкрита рана черевної стінки.

Поліцейські того ж дня затримали чоловіка померлої та вилучили з місця скоєного ним злочину низку речових доказів, які скерували на експертизу.

Фігуранту повідомили про підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк до 10 років. Суд задовольнив клопотання слідчих і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває. Процесуальне керівництво у провадженні здійснює Біляївська окружна прокуратура.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки