02.05.2024

Нічний удар балістикою по Одесі: ворог влучив по депо і відділенню «Нової пошти»

В Одесі триває ліквідація масштабної пожежі, спричиненої черговою атакою російських терористів. Ворог знову, третю добу поспіль, скористався балістичними ракетами, запущеними з території тимчасово окупованого Криму.

Два потужні вибухи пролунали близько 22:00 1 травня. Російські агресори поцілили в сортувальне депо та відділення «Нової пошти». Про це повідомили в компанії, підкресливши, що серед працівників загиблих та постраждалих немає: всі 18 співробітників, які були в цей час на зміні, встигли перейти до сховища.

«Нова пошта» також запевнила, що вже сьогодні, 2 травня, розпочне компенсувати клієнтам вартість знищених внаслідок ворожого удару відправлень (попередньо йдеться про 900). Ті ж посилки, що були в дорозі, перенаправлені на інше відділення.

За інформацією Одеської обласної військової адміністрації, зафіксовано і пошкодження навколишніх житлових будинків, зокрема йдеться про вибиті вікна.

Як повідомив очільник ОВА Олег Кіпер, через цю атаку російських окупантів постраждали 14 людей. Одного чоловіка у стані середньої важкості госпіталізовано до лікарні. Всім іншим допомогу медики надали на місці.

Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян проти цивільного населення.

Фото Одеської обласної військової адміністрації.

Відео «Нової пошти».


Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки