03.04.2024

В Одеському районі зіткнулись дві автівки, загинула людина

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП в Одеському районі. Автопригода сталася сьогодні вранці на дорозі сполученням Нові Біляри – Одеса біля села Сухий Лиман.

Про це повідомили в обласному управлінні поліції.

Попередньо поліцейські встановили, що водій автомобіля «ЗАЗ», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив автомобіль «TOYOTA», який мав перевагу в русі, унаслідок чого автівки зіткнулися.

На жаль, керманич «ЗАЗ» загинув. Водій «TOYOTA» не постраждав, його перевірили на стан сп’яніння – він був тверезим.

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області та слідчо-оперативна група й група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

В рамках провадження поліцейські помістили транспортні засоби на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває.

Фото Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки