16.10.2023

В Одесі сильний вітер повалив 28 дерев та гілок

Сильний поривчастий вітер повалив в Одесі 28 дерев та великих гілок. Такі дані станом на 12:00 повідомили в Одеській мерії. Наслідки негоди ліквідують міські комунальні служби.

Комунальники розпилюють повалені дерева та вивозять їх, а також прибирають вулиці від сміття. Наразі відпрацьовано 10 адрес, 18 знаходяться в роботі, повідомили в Одеській мерії.

Крім того, фахівці КП «Міські дороги» на вул. Балківській та вул. Хімічній чистять дощоприймачі, промивають рукави; на вул. Ак. Глушка йде очищення колектору; на Хаджибейській дорозі – очищення канав, лотків; по місту – решіток дощоприймачів.

Автолюбителів закликають не залишати автотранспорт на решітках дощоприймачів і в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки.

За прогнозами синоптиків, вдень в Одесі збережеться поривчастий вітер до 15-20 м/сек.

У зв'язку з несприятливими погодними умовами мерія звертається до одеситів і гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення і поїздки містом, особливо літніх людей, дітей і вагітних жінок.

Містян також просять не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – через дощ і поривчастий вітер можливе подальше падіння гілок і кабелів.

* * * * *

Цілодобова медична швидка допомога – 103
Патрульна служба МВС України в Одесі – 102
Оперативний міський центр "Швидка комунальна допомога" – 15-01

Фото з Офіційного сайту Одеси.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки