28.08.2023

В Одесі затримали чоловіка, який тяжко поранив сина

В Одесі поліцейські затримали 69-річного чоловіка, якого підозрюють у завданні тяжких поранень власному синові. Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Подія сталася близько опівночі в одному з приватних будинків у Пересипському районі Одеси. До поліції про неї повідомили сусіди потерпілого, які побачили його на вулиці в крові і почули, що він просить про допомогу.

Встановлено, що ввечері батько прийшов у гості до сина, чоловіки розпивали спиртні напої і під час застілля посварилися. Між нетверезими родичами спалахнула сварка. Старший схопився за розкладного ножа, який мав при собі, декілька разів вдарив ним сина і одразу пішов з його оселі.

Лікарі госпіталізували 46-річного чоловіка з колото-різаним проникаючим пораненням черевної порожнини та печінки, що призвело до внутрішньої кровотечі та геморагічного шоку, колото-різаним пораненням грудної клітки, плеча та шиї.

Поліцейські ж «по гарячих слідах» розшукали та затримали фігуранта. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Передбачене за це покарання ‒ позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки