04.05.2023

В ДТП на Одещині постраждали двоє дорослих та немовля

Двоє дорослих та маленький хлопчик постраждали сьогодні внаслідок ДТП, що сталася сьогодні у селі Випасне (Білгород-Дністровський район, Одеська область). Про це повідомили в обласному управлінні поліції.

Зіткнулись два легковики – «ВАЗ 2102» та «ВАЗ 2112». Попередньо встановлено, що 65-річний водій першого, повертаючи ліворуч, втратив контроль над автівкою і виїхав на зустрічну смугу, де й сталося зіткнення.

Унаслідок аварії постраждали шестимісячний син керманича другої машини та двоє знайомих водія «ВАЗ 2102» – 54-річна жінка та 69-річний чоловік, які були на пасажирських сидіннях. Їх усіх ушпиталили з травмами різного ступеня тяжкості.

Перевірка водіїв показала, що обидва вони були тверезі. Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілим тяжкі тілесні ушкодження.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки