15.12.2022

Одеса продовжує надавати підтримку звільненому Херсону

Цього разу у відповідь на звернення Херсонської військової адміністрації Одеса надала партію будівельних матеріалів та приладдя для облаштування бомбосховищ.

Це вкрай необхідно в умовах постійних ворожих обстрілів, повідомили сьогодні в Одеській мерії, подякувавши всім, хто допомагав в організації та доставці чергової партії допомоги.

Додамо: сьогодні через обстріли російських терористів Херсон повністю знеструмлений. Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

Як передає «Суспільне. Херсон», перші вибухи пролунали після дев’ятої ранку. Російські снаряди поцілили у пункт роздачі гуманітарної допомоги у середмісті. Сюди люди приходили за хлібом, буржуйками та іншою допомогою. Прилетіло просто у чергу, розповіла Суспільному волонтерка пункту. Загинули двоє людей.

Під обстрілом опинився маршрутний автобус, в якому поранено жінку, повідомили в прокуратурі. Кількість травмованих уточнюється.

Лише за попередню добу, 14 грудня, російські окупанти з артилерії, РСЗВ, танків та мінометів обстріляли Херсонщину 86 разів. Загинули троє людей, серед них 8-річна дитина, ще 13 були поранені.

Фото з Офіційного сайту Одеси.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки