20.08.2021 | Общество

Діти з інтернату отримали на День незалежності подарунки від управління Держпраці

Працівники Головного управління Держпраці в Одеській області опікуються дитячим будинком-інтернатом, який розташовано в селі Красносілка.

На честь святкування Дня незалежності України посадові особи Головного управління знову побували в інтернаті, щоб відзначити це свято з дітьми, позбавленими батьківського піклування, сиротами, які потребують особливого догляду. В інтернат було доставлено продукти харчування та будівельні матеріали для ремонту.

— Дитинство — це чудова пора сподівань та здійснення мрій, — говорить начальник Головного управління Держпраці в Одеській області Сергій Байдюк. — Дуже хочеться, щоб діти щохвилини, щодня були радісними і щасливими. Хто, як не ми, дорослі, можемо допомогти їм у цьому, створити відчуття свята, щоб наші діти могли з посмішкою за кілька років згадувати, як вони були маленькими, як вони росли, як входили в доросле життя і відчували нашу підтримку.

— День незалежності України — це не тільки державне свято, — наголошуюсь в управлінні. — Веселі посмішки дітей, їхня впевненість у завтрашньому дні — це теж наша незалежність. Адже діти – це майбутнє, а значить, майбутнє України.

Прес-служба Головного управління Держпраці в Одеській області.

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки