14.10.2024

На Одещині затримано чоловіка, що викрав та позбавив волі свою колишню

Поліцейські затримали жителя Ізмаїльського району (Одеська область) за викрадення та позбавлення волі колишньої цивільної дружини. Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Кілька днів тому в поліцію подзвонила жінка і повідомила, що її сусідку колишній цивільний чоловік заштовхав у багажне відділення автівки і повіз у невідомому напрямку. Правоохоронці розшукали зловмисника. Він заперечив, що причетний до зникнення колишньої.

Втім, за годину правоохоронці встановили й місце, де він утримував жінку, та визволили її. Встановлено, що чоловік, вдаривши та зв'язавши, силоміць вивіз її до сусіднього населеного пункту та зачинив у будинку свого знайомого. Причиною скоєного стало небажання жінки спільно проживати з колишнім.

У якості речових доказів слідчі вилучили липку стрічку та мотузку, якими чоловік зв’язував потерпілу, й автомобіль на якому вивозив її з дому.

Як встановили поліцейські, фігурант вже потрапляв в поле зору правоохоронців та має судимість за оборудки з наркотиками.

Нині слідчі повідомили йому про підозру у незаконному позбавленні волі та викраденні людини, що супроводжувалося заподіянням їй фізичних страждань.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

В рамках провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України, призначено низку судових експертиз. Слідство триває. Процесуальне керівництво у справі здійснює Ізмаїльська окружна прокуратура.

Правопорушнику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Відео Головного управління Нацполіції в Одеській області.


Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки