26.09.2024

На Одещині «Volvo» на смерть збив пішохода

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП в Одеському районі, яка сталася вчора, 25 вересня, близько 20:00 на автодорозі Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші неподалік села Прилиманське.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Попередньо встановлено, що 51-річний житель Дальницької ОТГ, рухаючись на автомобілі «Volvo» у напрямку селища Овідіополь, на неосвітленій ділянці здійснив наїзд на наразі невстановленого чоловіка віком 50-60 років, який ішов по проїжджій частині дороги. Унаслідок автопригоди пішохід, на жаль, загинув на місці.

Поліцейські перевірили водія легковика на стан сп’яніння, він був у тверезому стані.

На місці події працювали група сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції та слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

В рамках провадження встановлюється особа загиблого та повні обставини автопригоди. Транспортний засіб поліцейські помістили на арештмайданчик, планується проведення низки судових експертиз.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки