26.11.2023

Негода: в Одесі та області продовжить діяти штормове попередження

Завтра, 27 листопада, в Одесі та області продовжить діяти штормове попередження. Йдеться про стихійне метеорологічне явище ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності.

Гідрометеорологічний центр Чорного та Азовського морів прогнозує на цю ніч значний сніг, хуртовину. Видимість під час опадів та явищ – 200-500 м.

Вдень понеділка очікуються пориви північно-західного вітру в 15-20 м/с.

Протягом доби в Одесі та області – ожеледиця.

Одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з традиційним проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх людей, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок та кабелів.

Крім того, через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока вірогідність, що морські міни зірвуться з якорів, приб’ються до берега або ж дрейфуватимуть вздовж узбережжя і можуть вибухнути. Тож нагадаємо: перебувати в пляжній зоні небезпечно. Якщо ж натрапили на міну чи схожий на неї предмет, чіпати їх в жодному разі не можна. Про таку знахідку слід негайно повідомити за номером 102.

* * *
Цілодобова медична швидка допомога – 103
Патрульна служба МВС України в Одесі – 102
Оперативний міський центр "Швидка комунальна допомога" – 15-01

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки