26.11.2023

Негода на Одещині: рух транспорту обмежено, траса Одеса-Рені закрита повністю

На Одещині тимчасово перекрито рух для великовантажних транспортних засобів на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-16 Одеса-Кучурган (на м. Кишинів), км 0+000 - км 59+175

Про це повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Рух перекрито у зв'язку з погіршенням погодних умов (інтенсивний сніг, снігові перемети, шквальний вітер та ожеледиця), аби забезпечити ефективну роботу снігоприбиральної техніки та запобігти дорожньо-транспортним пригодам та заторам.

Обмеження вже набули чинності з 15:30 26 листопада. Орієнтований час заборони руху 12 годин.

У Службі також повідомили, що на ліквідації наслідків негоди, наразі працюють 112 одиниць дорожньої техніки та 154 працівники. Підрядні організації виконують снігоочисні роботи та обробляють автомобільні дороги протиожеледними матеріалами. Роботи не припиняються.

Насамперед від снігу чистять магістралі, де спостерігається найбільш складна ситуація. Це траси М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест) та М-05 Київ-Одеса.

Через негоду рух перекрито:

– для ВСІХ транспортних засобів на автодорозі Одеса-Рені (на м. Бухарест);

– для великовантажних транспортних засобів на автодорозі Київ-Одеса, км 274+435 - км 466+700 та Одеса-Южне - /М-14/ (Об’їзд м. Одеси);

Інформацію про зняття заборони та відновлення руху автотранспорту буде надано додатково.

У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ускладненням проїзду, просимо повідомляти на Єдиний контакт-центр Агентства відновлення та розвитку інфраструктури України: +38 067 400 60 80.

"Наполегливо просимо водіїв не виїжджати без нагальної потреби, а тим, хто вже знаходиться в дорозі бути уважними за кермом, тримайте безпечну дистанцію та не перевищуйте швидкість", – наголошується в повідомленні.

Фото Головного управління ДСНС в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки