11.03.2024

Нічна атака російських терористів: над Одещиною збито 10 ворожих дронів-камікадзе

Чергову масовану дронову атаку на Одещину російські терористи відтермінували на другу половину ночі. Бойова робота тривала півтори години, повідомили Сили оборони півдня України.

Підрозділи протиповітряної оборони відбивали рясні хвилі "шахедів", що заходили з акваторії Чорного моря та складними маневрами між житлових та промислових кварталів ускладнювали роботу ППО.

Загалом збито 10 баражуючих безпілотних апаратів типу "Shahed-131/136".

На жаль, не вдалось уникнути влучань. В Одеському районі уражено інфраструктурний об'єкт, пошкоджено адміністративні будівлі. Виникла пожежа, яку оперативно ліквідували рятувальники ДСНС. Ударною хвилею вибито скління приватних будинків навколо, уламками завдано руйнувань господарчим спорудам.

За попередніми даними люди не постраждали.

Про наслідки чергової атаки також проінформували "ДТЕК Одеські електромережі". В ніч на 11 березня було пошкоджено об’єкти електромереж та знеструмлено домівки 398 родин.

"Ми відразу приступили до аварійно-відновлюваних робіт, щойно отримали дозвіл ЗСУ та ДСНС. Станом на 17:00 11 березня – всі родини зі світлом", – повідомили в компанії.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки