27.11.2023

Потужний шторм загнав кораблі ворожого флоту у пункти базування

Через потужний шторм у Чорному морі всі кораблі ворожого флоту, в тому числі і ракетоносії, заведені в пункти базування. Про це повідомили сьогодні Сили оборони півдня України.

Військові також інформують про наступне:

✔️Оперативна обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня України залишається напруженою. В діях противника ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

✔️Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра, продовжують контрбатарейну боротьбу, наносять вогневі ураження по позиціях і по тилах противника.

✔️Протягом доби (з 7:00 до 7:00) ворог продовжував терор прифронтових регіонів з використанням авіації. На Херсонщині по Кринках агресори спрямували 10 керованих авіабомб різної потужності.

✔️З безпілотних літальних апаратів різних модифікацій ворог здійснив скид п'яти осколкових боєприпасів по прибережних громадах правобережної Херсонщини.

✔️За минулу добу російській окупанти п'ять разів обстрілювали Херсон, також застосували артилерію по акваторії Куцурубської громади Миколаївщини.

Внаслідок злочинних дій ворога поранено одну людину, пошкоджено медичну установу та адмінбудівлю, приватні житлові будинки, 3 багатоповерхівки та автомобілі цивільного населення.

✔️Сили оборони півдня продовжують виконання вогневих завдань. За складних погодних умов розвідка результатів бойової роботи наразі відтермінована. Але ми не припиняємо нищити ворога, йдемо вперед, разом – до Перемоги!

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки