03.11.2023

Вночі окупанти знову атакували Україну дронами, над Одещиною збито два «шахеди»

Вночі російські терористи вчергове атакували Україну ударними безпілотними літальними апаратами типу «Shahed-131/136». Чотири десятки дронів запускали з території РФ ‒ з Курської області та Приморсько-Ахтарська.

Як повідомило командування Повітряних сил ЗСУ, «шахеди» запускались хвилями і прямували у різних напрямках малими групами. Крім того, противник застосував керовану авіаційну ракету Х-59 із повітряного простору окупованої Херсонщини.

У більшості регіонів України було оголошено повітряну тривогу, працювала Протиповітряна оборона. У результаті бойової роботи, яка тривала майже п'ять годин, знищено 24 ударних БпЛА «Shahed-136/131» та одну керовану авіаційну ракету. До відбиття повітряного нападу було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи.

Зокрема, два ворожі дрони збито на Одещині. На жаль, в області є влучання по технічній території інфраструктурного об'єкта. Критичних руйнувань і постраждалих не зафіксовано, повідомили Сили оборони півдня України.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки