01.02.2023

Одеса передала чергову допомогу українським захисникам

Українські захисники отримали від Одеси чергову допомогу – позашляховики, надані місту міжнародними партнерами. Техніка не має заборони на використання у військових цілях.

Про це повідомили сьогодні в Одеській мерії, зазначивши, що машини мають високу прохідність (обставина, особливо важлива на передовій).

«Один позашляховик ми надаємо групі, яка займається пошуком загиблих героїв та транспортуванням останків для захоронення з усіма почестями. Це вже друга автівка, яку ми надаємо пошуковій групі. Хлопці неодноразово натрапляли на міни, були під обстрілами. Бог їх береже, але не завжди витримує техніка», – розповів міський голова Геннадій Труханов.

Другий позашляховик переданий одеському батальйону Нацполіції «Цунамі». Батальйон спецпризначення був сформований торік наприкінці березня. Відтоді «Цунамі» йде в одному строю зі Збройними Силами України. Після звільнення Херсонщини виконує завдання на Запорізькому напрямку. Тож надана містом швидкісна автівка з високою прохідністю буде дуже корисною для подальшого звільнення українських земель.

Фото, відео: Офіційний сайт Одеси

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки