21.06.2022

Поліція затримала мешканця Одещини, що вдарив ножем брата

Поліцейські затримали мешканця Одещини, якій вдарив ножем брата і переховувався від правоохоронців. Зараз зловмисник знаходиться під вартою, а 58-річний потерпілий – у важкому стані в лікарні.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Встановлено, що конфлікти між родичами траплялися постійно, 55-річний правопорушник навіть притягувався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство щодо старшого брата. Як з’ясували поліцейські, раптова зустріч біля спільного колодязя закінчилася черговою сваркою, у розпалі якої зловмисник пішов додому, узяв кухонний ніж та вдарив брата в груди та живіт.

Потому він втік з села та добрався до Арциза, де намагався сховатися від правоохоронців. Проте поліцейські встановили його місце знаходження менше ніж за добу й затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України та вже обрали запобіжний захід. Вилучений з місця злочину ніж та інші речові докази направлені на експертизу.

Згідно з законодавством, за умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження чоловіку загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки