27.04.2022

Українські військові вразили ворожі позиції на острові Зміїний

В Чорноморській операційній зоні українські сили вразили ворожі позиції на острові Зміїний. Зафіксовано влучання в пункт управління, знищення зенітно-ракетного комплексу «Стріла-10», втрати окупантів уточнюються.

Острів Зміїний (архівне фото)

Острів Зміїний (архівне фото)

Корабельне угруповання флоту противника переформатовано в бік зменшення. Про це повідомили сьогодні в Оперативному командуванні «Південь».

В зведенні також йдеться про наступне:

Напередодні псевдо-референдуму в Херсонській області окупаційна влада намагається призначити своє “керівництво” з числа місцевих колаборантів, продовжуючи агітацію і спроби продовольчого підкупу місцевого населення. Вдячні жителям Херсонщини, що незламні перед ворожими підступами.

Тим часом наші війська продовжують ведення бойових дій на зайнятому рубежі. Ворог намагався просунутись в бік Миколаївщини в районі селищ Таврійське й Нова Зоря, але успіху на мав, зазнав суттєвих втрат і ретирувався.

Одещину атакували три крилатих ракети, зафіксовано влучання однієї з них в міст через Дністровський лиман, друга - вибухнула неподалік, третя - впала в воду. Постраждалих немає. Рух транспорту частково обмежено. Ведуться відновлювальні роботи.

Ворог продовжує розхитувати ситуацію з провокаціями навколо самопроголошеної Придністровської Молдавської республіки, організовуючи імітації терактів, анонсуючи ракетні удари та розсилаючи повідомлення мешканцям ПМР від імені Збройних Сил України із панічними закликами до евакуації. Російське угруповання військ в Придністров’ї приведено в повну бойову готовність.

Сили охорони та оборони півдня України продовжують виконання завдань за призначенням, ефективно протидіють викликам та загрозам.

Разом переможемо! Слава Україні!

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки