31.03.2022

Президент України: «Найголовніше – на полі бою»

«Ми нікому не віримо – у жодні красиві словесні конструкції. Є реальна ситуація на полі бою, і зараз це – найголовніше», – заявив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський.

Він зауважив, що зараз – переломний момент, "коли говорити можна і треба тільки про найголовніше". "Так, є переговорний процес, який продовжується, але це поки що – слова. Поки без конкретики", - зазначив Зеленський.

Президент також додав, що заяви про "відведення" частини військових сил РФ від Києва і Чернігова – теж лише на словах. Реальні ж відведення сил окуапантів – це, перш за все, заслуга Збройних Сил України.

"Є також інші слова про нібито відведення російських військ від Києва і Чернігова. Про нібито зниження активності окупантів на цих напрямках. Ми знаємо, що це не відведення, а наслідки вигнання, наслідки роботи наших захисників. Але також ми бачимо шо в цей же час відбувається накопичення російських військ для нових ударів на Донбасі. І до цього ми готуємось. Ми нікому не віримо – у жодні красиві словесні конструкції. Є реальна ситуація на полі бою, і зараз це - найголовніше. Ми нічого не віддамо. І будемо боротися за кожен метр нашої землі, за кожну нашу людину", - наголосив Зеленський.

Президент також наголосив, що в тій ситуації, у якій зараз перебуває наша держава, не повинно бути таких дискусій, до яких суспільство та наш політикум звикли в мирний час: "Якщо хтось вдає, ніби може повчати наші Збройні Сили, як воювати, як протистояти ворогу, то найкращий шлях це зробити – вирушити на поле бою безпосередньо. Не з крісла вдома чи в тому місці, куди виїхали по безпеку. А з реальних бойових зіткнень. Якщо до цього не готові – не варто й починати повчати наших захисників та наших захисниць".

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки