05.03.2022

Мешканців Одеси та області просять триматись подалі від узбережжя

Одеська обласна військова адміністрація звертається до мешканців Одеси та області в жодному разі не пересуватися по території узбережжя. Це небезпечно для вашого життя!

Рибалок та власників плавзасобів також закликають не пересуватись біля берегів Одеської області, щоб не наражати себе на небезпеку потрапити під можливий вогонь та мінні загородження!

В повідомленні наголошується: Одеська область, як і усі регіони України боронить нашу землю від вторгнення Російської Федерації. Система оборони узбережжя включає в себе мінування певних територій, де ворог може здійснити висадку морського десанту.

Нагадаємо, сьогодні начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко повідомив: «Ті російські війська, які повинні були висаджуватися на одеський берег, відмовляються це робити, тому десант вже формують із числа так званих «армійських корпусів ДНР», які Росія використовує як гарматне м’ясо, але проти нас ця зграя бойовиків не має жодних шансів».

Він підкреслив, що всі новини про те, нібито Одесу збираються здавати – ФЕЙК! «Били їх на Донбасі, переможемо і в Одесі! До останньої каплі крові! Слава Україні!» – сказав Максим Марченко.

Додамо: сьогодні в одеському небі та на півночі області сили української протиповітряної оборони знищили два ворожі винищувачі.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки