07.09.2021 | Медицина

Держпраці в медичних закладах Одещини: безпека експлуатації кисневого обладнання

Напередодні очікуваного ускладнення ситуації з COVID-19 фахівці Головного управління Держпраці в Одеській області провадять інформаційно-роз’яснювальну кампанію в медичних закладах.

Фото С. Карманової

Фото С. Карманової

Йдеться про безпечну експлуатацію кисневих балонів, систем централізованої подачі медичного кисню, кисневих станцій та систем трубопроводів з киснем у закладах охорони здоров’я першої і другої черги і резерву, які надають допомогу хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Такі превентивні заходи проведено в Одеській міській лікарні № 5, в Дунайській обласній лікарні, в Одеському обласному клінічному медичному центрі, в Центральній районній лікарні Подільського району.

Посадовців, що відповідають за безпечну експлуатацію кисневих балонів та трубопроводів з киснем, ознайомили з основними вимогами безпеки та захисту здоров’я під час використання працівниками виробничого обладнання і можливими ризиками. А також – з правилами охорони праці при роботі з обладнанням, що працює під тиском, та іншими профільними нормативно-правовими актами.

Прес-служба Головного управління Держпраці в Одеській області.

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки