10.09.2024

Призначено нового керівника Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги

В Одеському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – новий керівник. Тимчасовим виконувачем обовʼязків генерального директора призначений лікар Едуард Кіка.

Відповідне кадрове розпорядження підписав голова Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олег Кіпер. Сьогодні нового очільника представили колективу центру.

Едуард Кіка народився на Миколаївщині. Закінчив Миколаївський медичний коледж, Одеський національний медичний університет. Трудову діяльність розпочав як завідувач ФАПом (фельдшерсько-акушерським пунктом). Три роки пропрацював фельдшером в Одеській обласній дитячій клінічній лікарні.

У 2018 році приєднався до колективу обласного центру «екстренки», пройшовши шлях від посади фельдшера з МНС до завідувача 5-ї підстанції Одеської станції екстреної швидкої медичної допомоги. Має за плечима численні фахові курси, а також закордонне стажування у Службі аеромедичної евакуації у Варшаві (Польща).

Про звільнення попереднього гендиректора КНП «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Світлани Ізосімової стало відомо вчора. На цій посаді вона пропрацювала менше року.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки