10.09.2024

ДТП в Одеському районі: загинула жінка, її особу встановлюють

Сьогодні вночі на автодорозі сполученням Одеса – Чорноморськ в межах села Лиманка сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула жінка.

Про це повідомили в обласному управлінні поліції.

Жінку, яка йшла по проїжджій частині дороги, на неосвітленій ділянці збив легковик «ВАЗ», що рухався в напрямку Одеси. Потерпілу з різними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні, де вона, на жаль, померла. Особу загиблої встановлюють.

38-річного водія автівки перевірили на стан алкогольного спʼяніння, він був тверезий.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Цей злочин карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В рамках провадження встановлюється особа загиблої та повні обставини події. Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик, буде проведено низку експертиз.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки