28.06.2024

На коліях станції Одеса-Головна загинув працівник залізниці, ‒ поліція

Поліцейські розслідують обставини загибелі працівника залізниці на коліях станції Одеса-Головна. Про трагічну подію, яка сталась вчора, 27 червня, пізно ввечері, в поліцію повідомили медики.

Про це проінформували сьогодні в обласному управлінні поліції.

Попередньо встановлено, що 52-річний співробітник залізниці знаходився на зчепленні між останнім та передостаннім вагоном локомотива (це порушення вимог про охорону праці). Звідти чоловік через радіостанцію керував діями інших співробітників, які були в другому кінці локомотива та здійснювали його рух заднім ходом в депо.

В якийсь момент містянин впав на колії і локомотив його переїхав. Колеги виявили загиблого після того, як він перестав виходити на зв’язок та давати команди про подальший рух.

За даним фактом слідчі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людини.

Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки