27.06.2024

У центрі Одеси автівка врізалась у стовп, постраждали четверо людей

В Одесі четверо людей, серед яких – дві дитини, травмувались в дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася напередодні ввечері, близько 22:00 на розі вулиць Велика Арнаутська та Європейська.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Попередньо встановлено, що 40-річний водій легкового автомобіля Dodge, наближаючись до перехрестя, на якому через відсутність електроенергії не працював світлофор, не одразу помітив пішоходів, що перетинали дорогу по переходу. Аби уникнути наїзду на людей, він повернув убік, і машина врізалась у стовп.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали четверо пасажирів чоловіка: двоє жінок 39-ти та 36 років і двоє 11-річних хлопчиків. Їх доправили до лікарні з різними тілесними ушкодженнями.

Сам водій дивом не постраждав. Його перевірять на стан сп’яніння. Наразі ж поліцейські встановлюють повні обставини події.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження автомобіль поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз.

Триває слідство.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки