26.06.2024

Відповідатиме за ЖКГ: призначено нову заступницю міського голови Одеси

За житлово-комунальне господарство Одеси відтепер відповідатиме Ганна Позднякова – нова заступниця міського голови. Про це повідомив сьогодні на сесії міськради мер Геннадій Труханов.

Ганна Позднякова народилася 1985 року. Закінчила Одеський державний економічний університет. З 2005 року працювала за фахом. У жовтні 2015-го була обрана депутатом Одеської міської ради від партії «Самопоміч». Очолювала фракцію цієї політсили, але в травні 2017-го партію залишила.

З грудня 2019 року була директоркою комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси».

Виступаючи перед депутатами, заступниця міського голови визначила три напрямки своєї роботи, які наразі вважає пріоритетними: енергетика (зокрема, використання альтернативних джерел енергії), переробка сміття (будівництво сміттєпереробного заводу, який також можна долучити до виробництва електроенергії), бомбосховища.

Нове призначення Ганна Позднякова на своїй ФБ-сторінці прокоментувала так:

«Відсьогодні починається новий етап мого професійного життя. Отримала пропозицію від мера Одеси Геннадія Труханова взяти на себе відповідальність в якості його заступника за один із пріоритетних напрямків діяльності одеської міської ради — житлово-комунальне господарство. Я відповіла «так»:)

Розумію всю складність та відповідальність напрямку. Плюси, мінуси, підводні, як-то кажуть, каміння. Розумію масштаби чітко та ясно.

П'ять років тому я прийняла не менш амбіційну пропозицію очолити КП «ТМО». Метою було вивести підприємство з кризи, в якому воно тоді перебувало, застосовуючи сучасні методи антикризового менеджменту. Добре памʼятаю, що тоді в успіх, цього, не секрет, несподіваного для багатьох кроку, мало хто вірив.

Сьогодні відповідально заявляю, що ті мінімальні очікування та завдання, які ставились переді мною та моєю командою — виконані. Незважаючи на важкі часи та збройну агресію, в надскладних та екстремальних умовах, підприємство виконує свою функцію. Переконана, позитивна динаміка там триватиме.

Щодо нинішнього робочого навантаження. Пафосних обіцянок не даватиму, на швидкі зміни нікого не налаштовую. Але в одному можу запевнити точно — буду працювати так само віддано та старанно, як і на попередній посаді».

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки