07.12.2023

На Одещині затримали підозрюваного в грабежі та згвалтуванні

На Одещині поліцейські затримали жителя Білгород-Дністровського району, який пограбував будинок літньої подружньої пари та згвалтував господиню.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Попередньо встановлено, що зловмисник вночі зламав вхідні двері та проник до приватного будинку пенсіонерів. Погрожуючи фізичною розправою господині та її чоловіку, почав вимагати гроші.

Втім подружня пара не бажала віддавати свої накопичення, тож "гість" вдарив господаря та почав сам шукати кошти. Знайшовши у шафі 10 тис. грн, забрав їх, а потому вивів літню жінку у сусідню кімнату, зґвалтував її і втік.

Після скоєного жінка звернулася по допомогу до поліцейського офіцера громади. За декілька годин було встановлено фігуранта. Це місцевий житель, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців через вчинення майнових злочинів.

У нього вилучили частину викрадених грошей - 7 тис. грн, які повернули власникам. Решту він вже встиг витратити на алкоголь та продукти.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки