В Одесі:

02.05.2024

Нічний удар балістикою по Одесі: ворог влучив по депо і відділенню «Нової пошти»

В Одесі триває ліквідація масштабної пожежі, спричиненої черговою атакою російських терористів. Ворог знову, третю добу поспіль, скористався балістичними ракетами, запущеними з території тимчасово окупованого Криму.

30.04.2024

Ракетний удар по Одесі: ворог скористався балістичною ракетою з касетним боєзарядом, – Генпрокурор

Кількість жертв вчорашньої російської ракетної атаки по Одесі збільшилася до п'яти: в лікарні помер чоловік 1960 року народження. Про це повідомив сьогодні очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

29.04.2024

Ракетний удар російських терористів по Одесі: четверо загиблих, 32 людини поранено

Четверо людей загинули і 32 були поранені внаслідок сьогоднішнього ракетного удару російських терористів по Одесі. Такі дані повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

29.04.2024

Ракетний удар російських терористів по Одесі: кількість жертв і постраждалих зросла

Кількість жертв сьогоднішнього ракетного удару російських терористів по Одесі зросла до чотирьох. Загинули три жінки й один чоловік. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

29.04.2024

Ракетний удар російських терористів по Одесі: троє загиблих, 20 поранених

Троє людей загинули і 20 (за інформацією на цей момент) постраждали внаслідок ракетного удару російських терористів по Одесі.

25.04.2024

В Одесі триває ліквідація наслідків ворожих атак

Міські служби разом з благодійними організаціями надають допомогу одеситам, які постраждали від російської атаки в Пересипському районі 23 квітня.

25.04.2024

На трасі Одеса-Рені сталася ДТП за участі трьох автомобілів

Поліцейські розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди на трасі Одеса-Рені за участі трьох автомобілів. ДТП сталася сьогодні вранці в межах села Великий Дальник Одеського району.

25.04.2024

Виконком: компенсацію за знищене внаслідок ворожих ударів житло отримають ще вісім одеситів

Компенсацію за програмою єВідновлення в Одесі отримають ще вісім власників житла, знищеного внаслідок ракетних та дронових атак, вчинених російськими терористам.

24.04.2024

В Одесі затримано ворожого агента, який «полював» на ППО та хотів «помститися» СБУ і прокуратурі

СБУ затримала ще одного агента ФСБ, який готував нову серію ракетно-дронових ударів по Одесі. У «зоні особливої уваги» ворожої розвідки були локації зенітно-ракетних комплексів ППО на території міста.

24.04.2024

Ексдепутату Одеської міськради повідомлено про підозру у пособництві державі-агресору

Одеському бізнесмену, колишньому депутату міської ради заочно повідомлено про підозру в пособництві державі-агресору. Про це повідомило сьогодні управління СБУ в Одеській області.

Сторінки новин:

12345678910

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки